Intra in discutie acum

Ce este videochat-ul?

Videochat adult si videochat non-adult sunt doua categorii distincte, care impreuna reusesc de cele mai multe ori sa trezeasca discutii aprige datorita lipsei de informare.

Daca vreodata ai avut parte de atitudini ostile atunci cand auzeai vorbindu-se despre videochat si nu ai stiut ce sa crezi, in cele ce urmeaza iti vom oferi toate informatiile necesare astfel incat sa-ti formezi o parere obiectiva. Aceasta confuzie si atitudine contra porneste de la lipsa informarii cu privire la activitatea in sine a videochat-ului.

Istoria videochat-ului incepe in urma cu 10 ani, iar activitatea consta in purtarea de conversatii cu persoane din alte tari prin intermediul unei camere virtuale. Pana aici nimic mai simplu! Iar pentru a intelege si mai bine va invitam in cele ce urmeaza sa cititi cateva intrebari si raspunsurile acestora:

ce este videochat - -
videochat
Ce inseamna mai exact o camera virtuala?
O camera virtuala reprezinta locul de intalnire a modelelor de videochat cu membrii (partenerii de discutie inregistrati pe site-urile pe care modelul isi desfasoara activitatea), avand ca modalitati de interactiune: vocea, tastatul si o camera web profesionala. Aceasta camera virtuala se afla intr-un studio videochat.
videochat adult
Care este motivatia pentru care membrii intra sa stea de vorba cu modelele?
Singuratatea, timiditatea, nevoia de a fi ascultati sau de a-si impartasi probleme, dorinte sau fantezii sunt doar cateva dintre motive.
videochat adult
Ce trebuie sa faca modelele atunci cand sunt in camera virtuala alaturi de membrii?
-nevoia de baza a membrului – aceea de a fi ascultat. Modelele vor trebui sa-l asculte, sa-l inteleaga, sa incerce sa empatizeze si sa se transforme pentru membrul respectiv fie in “psiholog”, “iubita”, “prietena de suflet”, totul contra unei sume de bani.
-confortul modelului- trebuie sa fie cat mai naturala, sa se simta bine in fata camerei: sa rada, sa danseze, sa glumeasca, sa fie provocatoare.

adult

Videochat adult

Esenta videochat-ului adult consta in a purta o conversatie in limba engleza cu un numar mai mare de persoane numite “membrii” pe diverse teme ce pot contine si un caracter erotic.

Indeplinirea fanteziilor erotice face parte din misiunea modelului fata de membru, iar acestea se desfasoara intr-un “private session”(camera virtuala privata), loc in care exista doar modelul si membrul.

Modelul va fi platit pe minut, in functie de site-urile pe care se lucreaza, castigurile difera: de la 0,50 centi/min pana la 4$/min (banii modelului).

Ce inseamana mai exact indeplinirea fanteziilor erotice?

Tine doar de imaginatia fiecarui model in parte, de cat de open-mind este, cat de dezinvolta si volubila este.

Experienta ne-a invatat ca motivatia si implicarea modelului sunt cei mai importanti factori atunci cand vine vorba de sumele castigate!

Videochat-ul adult poate aduce in buzunarele modelelor sume de peste 5000 de dolari pe luna.

La nivel personal, videochat-ul adult are un mare atu la nivel de cunoastere si acceptare a propriei persoane.

Trips & tricks pentru videochat-ul adult:

• dimensiunile 90-60-90 nu reprezinta un etalon in aceasta categorie, naturaletea este acceptata in toate formele ei;
• outfit-urile kitschoase, deocheate si ieftine nu sunt de dorit, apreciate fiind mai mult tinutele curate, lejere;
• sarea si piperul sunt date de creativitate si imaginatie;
• in proportie de 30% conteaza aspectul fizic al modelelor, iar restul de 70% tine de personalitatea, atitudinea si spontaneitatea fiecarui model in parte;

nonadult

Videochat non-adult

Baza acestui tip de videochat, la fel ca si in cazul videochat-ului adult este conversatia in limba engleza intre model si membrii. Diferenta insa, o face tipul discutiei (in cazul videochat-ului non-adult nu exista discutii cu tente erotice).

In functie de dorintele membrului si de imaginatia modelului, discutiile pot fi de natura: sociala, psihologica, cultura generala si pe diverse alte teme uzuale.

Videochat-ul non-adult se potriveste mai degraba persoanelor mai timide, pudice, ce nu accepta ideea de “naked body”. Este de retinut faptul ca in cazul acestui tip de videochat, veniturile pe care modelul le incaseaza sunt reduse fata de cele castigate in cadrul videochat-ului adult.

Motivatia pentru acest fapt provine din costul relativ asemanator al unui minut din cadrul videochat-ului non-adult cu videochat-ul adult fapt ce ofera membrilor un nivel mai scazut de interes.

Videochat-ul non-adult aduce numeroase beneficii la nivel personal cum ar fi: dezvoltarea capacitatilor de conversatie si usurinta in comunicare cu orice tip de oameni.

Trips & tricks pentru videochat-ul non-adult:

• aspectul fizic trebuie sa fie foarte curat si ingrijit, accentul fiind pus pe capacitatea de a fi mereu fresh (“ca scoasa din cutie”)
• curiozitatea trebuie sa se manifeste prin initierea de discutii cu membrii
• interesul fata de cunoasterea interlocutorului trebuie sa fie sincer si demonstrat prin implicarea in discutii de orice natura (fapt ce ajuta la stabilirea unor subiecte si teme de discutii)
• feminitatea, senzualitatea, delicatetea si gratia sunt intotdeauna armele cele mai puternice ale unei femei si trebuie utilizate ca atare

Restul detaliilor va vor fi prezentate in training-urile despre: body language, make-up, hairstyling & comunicare.

Acum stiti ca singurul lucru de care aveti nevoie este sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine, atat din perspectiva tipului de personalitate cat si nevoilor financiare – videochat adult sau videochat non-adult, ambele va pot indeplini visele!

TOP