Intra in discutie acum

Despre Funk Studio

De ce studioul nostru si nu altul?

Istoria Funk Studio a inceput in urma cu 6 ani, moment in care am fost printre primele studiouri cu profil de videochat din Romania. Luptand de fiecare data sa ne autodepasim, ne-am pastrat un loc in topul preferintelor modelelor datorita profesionalismului, confidentialitatii, seriozitatii si exigentei de care am dat dovada.

Cum inceputul nu este usor de fiecare data, am daramat prejudecati si am dus campanii de informare a oamenilor si, in cele din urma am izbutit! In momentul de fata videochat-ul este un job ca oricare altul. Mai presus de toate acesta este acceptat si demonstrat legal!
La fel ca si pana acum, mentinerea unui standard ridicat in domeniu va ramane provocarea noastra constanta. Pentru noi, pilonii principali intr-o companie o reprezinta angajatii, motiv pentru care facem eforturi deosebite pentru a le oferi modelelor noastre cele mai bune conditii de lucru.

Locatii in zone centrale, aparatura de ultima generatie, veniturile mult asteptate, toate acestea fiind acompaniate de un colectiv minunat ce intotdeauna te fac sa te simti ca in familie.

Transparenta cu care lucram iti va oferi confortul necesar pentru a-ti putea realiza visele. Vei avea acces 24/24 de ore la veniturile tale, pentru a sti tot timpul cat mai ai pana a-ti atinge targetul propus de tine.

Iar pentru ca standardul ridicat se sustine onorand promisiunile, trebuie sa mentionam ca noi suntem unul dintre putinele studiouri de videochat care respectam conditiile contractuale: data de livrare a salariului, zilele libere etc. Dovada clara a celor spuse anterior sunt testimonialele modelelor angajate in cadrul studioului. Suntem intr-o continua dezvoltare si perfectionare a tot ce inseamna acest job, videochat-ul.

Sistemul de management de la Funk Studio este unul foarte performat, orientandu-se in proportie de peste 80% spre angajat, tinand intotdeauna cont de nevoile si dorintele acestuia. Probabil ca si la acest capitol suntem singurul studio videochat din Romania/Bucuresti care a adoptat o astfel de strategie de organizare interna, dar noi am invatat ca productivitatea muncii este strans legata de motivarea angajatului.

Deoarece dorinta noastra este sa devenim si sa ramanem un etalon in randul studiourilor de videochat promovam transparenta, astfel incat modelele noastre de videochat sa aiba parte de tot confortul. Ele stiu de fiecare data ce suma de bani trebuie sa incaseze de la noi, avand acces la info vidoechat money 24/24 de ore, acest fapt ajutandu-le in atingerea targetelor propuse.

Toate cele expuse pana acum despre Funk Studio Videochat, capata un sens si mai mare atunci cand le atribui unui studio de videochat legal si serios. La noi se efectueaza contracte (in functie de preferinta fiecarui model, contracte de munca sau de comision), se acorda liberele stabilite si mai mult decat atat bonusuri in functie de performanta si multe alte premii lunare.

Funk Studio isi va mentine in continuare demersurile de a ridica standardele in acest domeniu cautand de fiecare data solutii inovative si viabile pentru a aduce videochatul la rangul ce i se cuvine si pentru a transforma angajatele noastre in adevarate profesioniste.

Credem cu tarie ca modelele noastre de videochat pot oricand sa concureze cu orice angajata din alte companii din domenii diferite, la nivel de performanta financiara, prestanta si abilitati de comunicare reusind totodata sa ocupe locurile fruntase.

Cei 6 ani de experienta dobanditi in videochat demonstreaza faptul ca nu ne-am dat inapoi de la a lupta contra prejudecatilor si a limitarilor impuse de o lipsa de informare.

Manifestarea dorintei de a ridica standardele in domeniul videochatului si de a elimina inselatoriile, ce provin din studiouri de videochat fantoma, ne-a condus spre a demara diverse campanii de constientizare a pericolelor in randul modelelor de videochat.

Maximizarea rezultatelor din videochat, atat pentru modelele de videochat cat si pentru noi, ne-a intemeiat investitia spre cereri de experitza din domeniile conexe (IT, design interior, etc).

TOP