Intra in discutie acum

Pagina 2

Buna Larisa, sigur ca da! Exista 2 variante contractuale din care poti sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Chiar ieri am sarbatorit faptul ca o colega si-a achizitionat un apartament! Drept urmare, daca doresti mai multe informatii te invitam sa ne contactezi si te vom pune in legatura si cu fetele ce au trecut deja prin acest proces.

Buna Lorena, bineinteles ca te poti angaja la noi! Nu trebuie sa-ti faci griji pentru lipsa de experienta deoarece aici vei gasi echipe specializate care-ti vor oferi training-urile necesare.

Buna Andreea, sa stii ca iti multumim tare mult pentru intrebare! Ne-am intrebat modelele si raspunsul lor a fost urmatorul: “Videochat-ul este o munca cinstita! Rusine ar trebui sa ne fie daca am fura sau am cersi, dar noi muncim si pe langa asta este o munca legala! Si noi ne luptam in continuare cu preconceptiile oamenilor care nu au habar cu se se manaca videochatul, dar pana la urma nu conteaza asa mult pentru noi ce zic ei: videochat-ul imi asigura banii de intretinere, mancare, facultate, haine si distractie. Gura lumii imi asigura doar stres si nimic altceva! Lucrul cel mai important este ca Funk Studio ne asigura confidentialitatea de care noi avem nevoie, iar a spune sau a nu spune cuiva cu ce te ocupi este doar o optiune proprie!”

Sumele pe care modelele noastre le-au castigat in prima luna sunt cuprinse intre 500-1000 de dolari. Ele zic ca este o suma foarte buna pentru prima luna de munca fara experienta. Alte job-uri in prima luna le aduceau venituri de maxim 1200 lei.

Tot ce putem sa spunem este wow! NU, noi nu avem asa ceva! Nu percepem astfel de comisioane! Si ca sa intelegi mai bine despre ce iti spunem: am avut modele care au plecat acasa intr-o luna si cu 11000 dolari!Desi suntem socati de ceea ce ne-ai spus tindem sa credem ca cei ce au facut asta nu sunt profesionisti in domeniu!

Da, se pot castiga chiar si sume mai mari de 3000 de dolari! Asa cum le-am spus si celorlalte modele, noi acordam suportul necesar: training-uri, aparatura performanta; internet de mare viteza dar pe langa acestea este necesara si dorinta si implicarea ta!

Buna Daniela, tot ce putem noi sa-ti spunem este ca la noi la Funk Studio nu se intampla asa! Sistemul nostru de management este foarte bine pus la punct si pe langa asta ne tinem de cuvant cu tot ce promitem, astfel incat modelele noastre sa fie multumite! Daca doresti sa vii la noi iti asiguram ca vei avea un program flexibil astfel incat sa ajungi si la facultate!

Buna Iuliana, iti intelegem nelistitea insa la noi nu ai de ce sa-ti faci griji. Studiourile noastre sunt exact asa cum arata in imagini. Ele sunt intretinute si curatate zilnic tocmai pentru a asigura modelelor noastre un confort sporit. Te asteptam la noi pentru a te convinge!

Internetul nostru e de cea mai buna calitate, avem o firma specializata care se ocupa de aceasta si nu am avut niciodata probleme cu el. Iar pentru ca banuim ca ai nevoie de o siguranta mult mai mare, te invitam intr-o zi sa stai de vorba cu modelele noastre, ele iti vor confirma!

Se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda! Avem cele mai performante camere si da! sunt pe trepied! Si noi consideram ca acestea sunt cele ce reusesc sa faca modelul sa se simta cel mai confortabil si sa le puna cel mai bine in valoare!

Buna Anita! Da, bineinteles ca se poate! Nu exista nicio limita de timp, totul se face in functie de confortul si dorinta ta! Daca vrei sa continui cu videochat adult o poti face fara nicio problema

Buna Diana, intr-adevar veniturile mai mari se castiga din videochat-ul adult. Noi credem insa ca daca perseverezi, esti implicata in ceea ce faci si daca urmezi trainingul nostru vei reusi sa castigi bani buni si din videochat non-adult.

TOP