Intra in discutie acum

Pagina 3

Buna Gabriela, desigur ca ai putea sa te angajezi la noi! Noi nu tinem cont de greutate! Important este sa fii comunicativa, prietenoasa, joviala si dornica de a invata (asta pentru inceput). Iar daca iti faci griji ca vei fi judecata din perspectiva kilogramelor, noi iti sugeram sa-ti scoti aceasta idee din minte: la Funk Studio vei gasi cea mai tare echipa care va face tot posibilul sa te simti confortabil si bine in pielea ta!

Da, Claudia pentru a lucra la noi la studio trebuie sa ai varsta de 18 ani impliniti. Te asteptam cu drag sa lucrezi dupa ce trec cele cateva saptamani.

Buna Viky, daaa, asa este suma de 5000 de dolari a atras mare parte din modelele noastre si le-a facut sa si ramana in acest domeniu! In ce priveste confidentialitatea, Funk Studio este probabil cel mai sigur studio din domeniu la acest capitol! Stim ca pentru majoritatea fetelor este foarte importanta confidentialitatea, motiv pentru care o sustinem si o respectam. In legatura cu site-urile din Romania, noi nu lucram cu ele si avem grija sa fie banate astfel incat sa nu exista probleme.

Hei, daca esti vesela si exuberanta te asteptam cu mare drag la noi! Ai cu cine te intretine! Noi sustinem veselia! Si suntem de parere ca profesionalismul cu atmosfera relaxata sunt o reteta de mare succes!

Buna Nela, noi nu incurajam lucratul de acasa, o data pentru ca la noi la studio o sa ai parte de cea mai performanta aparatura si de internet de cea mai buna calitate, ai parte de training-uri din partea unor specialisti si de securitate absoluta.

Buna Julia, nu stiu de unde ai auzit sau cine ti-a spus asa ceva, dar este un lucru total gresit! Ceea ce intrebi tu cu siguranta nu este o activitate legala in Romania poate doar in Amsterdam! Videochat-ul presupune conversatia intr-o camera virtuala cu o persoana sau mai multe persoane! Iar pentru mai multe detalii te invitam sa citesti pe site la sectiunea: Ce este videochat-ul? sau sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Salut! Pe zi ce trece ne uimim si mai tare de inventivitatea inselatorilor! Videochat nu inseamna masaj erotic! Activitatea de videochat nu cuprinde masajul erotic facut clientilor! Activitatea de videochat cuprinde conversatii cu diverse persoane intr-o camera virtuala. Ce inseamna asta mai exact?- Nu exista niciun fel de atingere fizica intre client si model , mai précis clientul nu poate atinge modelul si nici modelul nu poate atinge clientul! Din repect pentru voi si pentru cei ce sunt corecti in acest domeniu va sfatuim pe toate sa alegeti cu mare grija studiourile de videochat!

Buna Vyo, asa este, intrebarea despre bani o auzim constant dar pe noi nu ne deranjeaza atata timp cat putem rezolva nedumeririle. Veniturile variaza, sunt fete care castiga mai putin sunt fete care castiga mai mult, insa cu siguranta veniturile obtinute din videochat sunt mult mai mari decat daca te-ai angaja ca si casiera. Dupa cum am mai zis, asteptam sa fie batut recordul de 11000 de dolari ce a fost castigat intr-o singura luna de un model.

Draga Ligia, tot ce putem sa-ti spunem este ca atat sumele pe care le spunem noi cat si sumele pe care le spun celelalte site-uri sunt adevarate! Ce face diferenta si din ce motiv sumele castigate la noi la studio sunt mai mari? Uite cateva motive: -aparatura de calitate foarte performanta -internet de mare viteza -training-uri oferite fetelor despre: body language; make up; hairstyling; comunicare -contracte exclusive cu site-uri de exceptie din afara Tot ce putem sa-ti mai spunem este ca: sky is the limit!

Buna, da poti folosi diverse site-uri ce te ajuta la traducere insa noi suntem convinsi ca in cel mai scurt timp vei observa una din cele mai mari avantaje a acestui job: Vei deveni bilingva! Vei vorbi foarte bine engleza.

Hei! Am mai auzit si noi fel si fel de povesti si in continuare ne ingrozim…La noi la Funk Studio, lucrurile nu stau deloc asa: avem internet de mare viteza, respectam datele de plata, este curat si intretinut si pe langa asta fiecare model sta in camera lui! Iar ca sa inlaturi orice teama te invitam sa stai de vorba cu modelele noastre.

Conform codului muncii din Romania, fiecare angajat are dreptul la 21 de zile de concediu pe an. Iar cum noi suntem o companie serioasa ce respecta toate prevederile legale putem sa spune doar: Da vei avea parte de cele 21 de zile de concediu pe an!

TOP