Intra in discutie acum

Pagina 4

Salut Mira, multumim de intrebare! Despre acest subiect iti vom spune mai multe in momentul in care vei veni la noi si vei intra in training. Ca sa te linistesti si sa nu te sperii degeaba iti spunem ca esti in siguranta si ca nu vei avea probleme cu clientii cu care lucrezi atata timp cat vei respecti regulile ce se impun.

Buna Joana, asteptam sa ne contactezi trimitandu-ne un email cu CV-ul tau la adresa: office@funkstudio.ro iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu o invitatie la un interviu.

Buna Liana, iti multumim pentru interesul acordat ! Angajari se fac in continuare. Probabil fluxul de munca a fost mai ridicat in aceasta perioada si colegilor nostrii le-a fost destul de dificil sa te contacteze, dar cu siguranta te vor contacta de indata ce se elibereaza!

Buna Mika, iti multumim pentru aceasta intrebare. Raspunsul este unul singur, experienta si devotamentul pe care il avem fata de ceea ce facem, ne forteaza sa tinem standardele cat mai sus ridicate si sa ne autodepasim pe zi ce trece! Iar un lucru foarte important este ca o mare contributie la ceea ce facem noi sunt si modelele nostre ale caror idei le ascultam de fiecare data!

Salut! Noi in acest moment avem ca specializare videochat cu modele feminine si nu dorim sa angajam baieti din motive de securitate pentru fete. Sper sa ne intelegi decizia!

Buna Sonia. In functie de implicarea ta, insa modelele noastre chiar sip e programul part time nu am plecat niciodata acasa cu mai putin de 500 de dolari intr-o luna. Iar un maxim de venit nu putem spune ca exista – recordul a fost de 11.000 de dolari dar asteptam din moment in moment sa fie depasit.

Draga Anca, partea cu jucariile este o optine personala a fiecarui model. Totul tine de imaginatia fiecareia, noi nu avem o regula impusa in directia asta.

Draga Mirela, nu ai de ce sa te sperii, dupa cum ziceam aceasta este o meserie total legala iar incadrarea reglementata prin lege a acestui job este operator calculator.

TOP