Intra in discutie acum

Jobul ideal

Ce inseamna un job ideal?

Nu de putine ori ne-am gandit la job-ul ideal, ni l-am imaginat si am adaugat in el elemente unul cate unul.

Acum, tragand o line, am stat si ne-am intrebat: oare ce inseamna acest job ideal?

Cand ne gandim la jobul ideal, ne gandim la siguranta, bani, faima, experienta, motivatie, bucurie, colectiv minunat, frumusete, concediu etc.

Aceasta sintagma idealista s-a transformat in realitate! Jobul ideal exista si acesta este lucrul pe care modelele noastre ni-l spun aproape in fiecare zi.

Videochat-ul reuseste sa impleteasca intr-un mod armonios elementele de natura financiara, profesionala si personala, aducand astfel nenumarate beneficii tuturor modelelor de videochat .

jobul ideal

Iata ce face din videochat jobul ideal:

 • Castiguri intre 1000-5000 dolari/luna

Cresterea veniturilor are loc progresiv si considerabil. In primele 2-3 luni, veniturile sunt in jurul sumei de 1000 dolari, dar pot depasi si aceasta suma, aceasta fiind perioada cand se acumuleaza cele mai multe cunostinte. Dupa primele luni, veniturile cresc vizibil de la o luna la alta, un model cu experienta in domeniu putand sa castige peste 5000 de dolari intr-o luna.

 • Nu este necesara experienta in domeniu

Alaturi de personalul nostru calificat vei avea parte de training-urile necesare pentru a putea desfasura activitatea. Vei primi suport continuu, astfel incat sa reusesti sa atingi in fiecare luna target-ul de venit personal pe care ti l-ai propus.

 • Flexibilitatea programului de lucru

In top 3 motivatii pentru care videochat-ul reprezinta jobul ideal se situeaza flexibilitatea programului de lucru.

De cele mai multe ori veniturile substantiale inseama lipsa timpului. Ei bine, videochat-ul, pe langa bani, iti ofera si timp suficient pentru a-i cheltui. Iar daca cheltuitul banilor nu reprezinta un aspect important pentru tine, atunci cu siguranta poti utiliza acel timp pentru a nu neglija facultatea, prietenii, familia si distractia alaturi de acestia.

Poti sa iti faci singura programul astfel incat sa-ti fie usor sa te organizezi. NU exista orar de lucru fix. Programul se stabileste de la o saptamana la alta, de luni pana duminica, impreuna cu echipa de manageri. Programul se desfasoara pe 3 ture zilnice de 8 ore fiecare. Iti poti alege tura in care vrei sa lucrezi. Daca programul tau nu iti permite sa petreci 8 ore de lucru, poti alege programul de 6 ore.

 • Confidentialitate si intimitate

Specializarea pe videochat doar cu modele de sex feminin asigura un inalt grad de confort modelelor noastre. De asemenea, selectia personalului se face in baza unor criterii foarte stricte, dar obiective in acelasi timp.

 • Deprinderea unui stil funk

Ce presupune mai exact un stil funk?

Presupune sa fii la curent si sa adopti cele mai noi trenduri in materie de make-up, hair-styling si fashion. Iar toate acestea nu inseamna investitie de mii de euro in astfel de cursuri, ci inseamna ca vei avea parte de ele gratuit, prin intermediul training-urilor pe care le vom efectua pentru tine.

 • Respectarea normelor legale

Deoarece sustinem intregritatea, respectam intru totul normele legale. Motiv pentru care:

 • Semnam si inregistram contracte de munca/contracte de comision la Inspectoratul Teritorial de Munca
 • Respectam datele salariale incluse in contractul de munca (plata se face la doua saptamani)
 • Programam concediile din timp, astfel incat fiecare sa se poata bucura de relaxare si liniste
 • Bonusuri salariale considerabile

In functie de rezultatele tale, vei fi rasplatita cu bonusuri ce constau in bani la sfarsitul fiecarei luni. Astfel venitul tau poate creste considerabil.

 • Premii atractive lunare, constand in telefoane, aparate foto, produse de styling, make-up, produse spa.
 • Posibilitatea de a te trimite in vacanta pe banii studioului cel putin de 2 ori pe an. Tu alegi destinatia!

Legalitatea videochat-ului:

Certificarea legalitatii activitatii de videochat este prevazuta prin legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Conform acestei legi, orice persoana ce doreste sa lucreze in domeniul videochat-ului trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti si sa isi desfasoare activitatea in cadrul unui studio legal.

Legalitatea unui studio de videochat provine din inscrierea companiei la autoritatile institutionale corespunzatoare, numele unic inregistrat si caracteristicile locatiei conform prevederilor legale din articolul 4 aliniatul 2.

Daca doresti o colaborare cu studioul nostru, tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu cartea de identitate care sa ateste faptul ca ai 18 ani impliniti, iar specialistii nostri te vor ajuta sa alegi forma de angajare care ti se potriveste cel mai bine dintre: contract de comision, contract de munca.

jobul ideal - legalitate
TOP