Intra in discutie acum

Program si salarii

La studioul nostru de videochat, programul este de 8 ore pe zi, cumuland in total 40 de ore pe saptamana.
Programul este structurat in 3 ture, astfel incat va puteti alege variantele care vi se potrivesc cel mai bine:

  • Tura 1 (intre orele 06-14)
  • Tura 2 (intre orele 14-22)
  • Tura 3 (intre orele 22-06)

Datorita politicii interne orientate spre angajat, studioul nostru de videochat ofera si posibilitatea de program de lucru part-time, insemnand 6 ore zilnic, aplicabil doar pentru tura 2 (intre orele 14-22).

program si salarii 2

Indiferent de varianta de program pentru care vei opta, trebuie sa-ti mai spunem ca Funk Studio Videochat ofera inca doua beneficii ce vin sa completeze experienta in materie de flexibilitate:

  • pauza de masa este de 1 ora pe zi, timp in care puteti sa iesiti, sa va relaxati sau de ce nu, sa va rezolvati diverse aspecte de interes pentru voi
  • liberele saptamanale in numar de 2, se aleg in functie de dorinta si necesitate, discutate fiind cu managerul direct

Beneficii

Avantajul competitiv pe care studioul nostru de videochat il are in piata, spre deosebire de orice alt studio de videochat si de ce nu fata de orice alt job este reunirea intr-un mod armonios a beneficiilor financiare, profesionale si personale.
Beneficiile financiare de care veti avea parte la Funk Studio Videochat va vor permite sa va ridicati nivelul de trai si pozitia sociala.

Veniturile pe care le puteti castiga lunar ca model de videochat ajung cu lejeritate la suma de 1000 de dolari pe luna in primele 1-2 luni, in cazul in care nu aveti deloc experienta. Iar dupa cum cu siguranta stiti, pe piata muncii acest venit nu poate fi atins de catre o persoana care nu are minim 4-5 ani de experienta in spate.

Pentru modelele de videochat ce au experienta, banii ce sunt castigati in cadrul studioului nostru pot depasi suma de 5000 de dolari lunar. Recordul de castig intr-o singura luna a ajuns la suma de 11000 de dolari, dar asteptam cu nerabdare depasirea acestuia.

Si pentru ca ne place sa mentinem entuziasmul, bucuria si motivarea angajatelor noastre, Funk Studio videochat ofera periodic bonusuri de performanta si vacante in destinatii alese de voi!

Desigur, pentru orice recomandare pe care o vei face prietenelor tale, vei fi recompensata cu suma de 300 de dolari iar ele, la fel ca tine, vor primi un bonus la angajare de 100 de dolari. Un job bine platit, ce se desfasoara intr-o atmosfera calda si relaxanta, alaturi de persoanele dragi tie, se transforma in jobul ideal, de care poti avea parte doar la Funk Studio videochat!

program si salarii
Beneficiile de natura profesionala este greu sa le cuantificam deoarece pe termen lung au o valoare inestimabila.

Deoarece ne dorim ca modelele noastre de fie de fiecare data odihnite si relaxate oferim concediu de odihna conform reglementarilor legale – 21 de zile de concediu anual.

Desi exista numeroase companii ce nu acorda concediu de odihna decat dupa primul an de la angajare, ei bine, trebuie sa stiti ca la noi nu se tine cont de acest aspect. La Funk studio zilele de concediu de odihna sunt in corelatie directa cu zilele de munca efectuate pana in momentul respectiv.

Deoarece conform reglementarilor legale, zilele de concediu aferente unei singure luni munca sunt 1,75 zile de concediu, veti putea sa va luati concediu de odihna ori de cate ori doriti dupa fiecare luna de zile de munca sau puteti sa cumulati zilele astfel incat sa ajungeti sa va luati concediul de 21 de zile integral.

Formele legale si corectitudinea cu care Funk Studio lucreaza, desi stim ca in acest moment nu va ganditi, va aduc aduc avantajele unei alegeri facute cu cap: acces la sistemul de asigurari medicale si pensie.

Confidentialitatea si securitatea sunt garantate in cadrul studioului nostru de videochat astfel incat:

  • site-urile cu care lucram sunt din SUA, Canada, Australia avand exclusivitate, acestea fiind totodata bannate pentru piata din Romania;
  • Funk Studio videochat, ofera siguranta locului de munca, cu alte cuvinte nu ai motive sa te temi ca peste o perioda de timp vei ramane somera;
  • studioul nostru de videochat este specializat pe lucrul cu modele de sex feminin, fapt ce ofera confort sporit si siguranta;

In acest sens dorim sa reamintim inca o data ca nu colaboram cu modele de sex masculin. Motivatiile de baza pentru care Funk Studio a optat pentru lucru doar cu modele de sex feminine provin asa cum ziceam si mai devreme din dorinta de a oferi securitate si totodata suntem convinsi ca specializarile sunt cheia spre succes.

Pe aceasta cale dorim sa le multumim pentru intelegere tuturor modelelor de sex masculin care au apelat la studioul nostru datorita increderii pe care o au in noi.

Suma minima garantata pe care o primeste orice model ce se angajeaza la studioul nostru de videochat este cuprinsa intre 1000 si 1500 $ pentru un program de 4 ture pe saptamana a cate minim 8 ore pe zi.

Evident, aceasta suma poate fi dublata sau chiar triplata daca veleitatile tale corespund cu cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca orice persoana care vrea sa se angajeze in videochat.

Pe langa acest venit garantat lunar pe care il primesti la Funk Studio videochat Bucuresti, ai posibilitatea de a-l rotunji cu un bonus de 100$ in prima ta zi de munca. Acesta fiind un dar din partea studioului nostru de videochat pentru curajul de a inlatura toate preconceptiile si pentru ca ai ales sa te angajezi in studioul de videochat potrivit!

Iar cum lucrurile bune nu vin niciodata singure, daca ai vreo prietena care este si ea interesata de angajari videochat si o aduci la noi, vei fi recompensata cu suma de 300$.

Oare ce poate fi mai bine decat ideea de a lucra cu persoanele dragi in locul potrivit?

Alte beneficii pe care le poti primi angajandu-te la Funk Studio Videochat, insumeaza pe putin suma de 3000 $, aceasta fiind formata din bonusuri de performanta si premii lunare.

Si cum aceste sume par fabuloase pentru orice persoana ce nu a mai lucrat in domeniul videochat-ului sau care nu a nimerit la stdioul de videochat potrivit, noi, Funk Studio, va siguram obtinerea acestor sume si va oferim constant suportul si sprijinul necesar!

Tot ce trebuie sa aveti constant in minte este faptul ca aceste castiguri sunt reale doar daca perseverenta si devotamentul fata de lucrurile bine facute sunt doua elemente ce te caracterizeaza la nivel personal.

program-si-sallarii

Cu toate ca noi stim ca la baza acestor doua elemente exista o motivatie suficient de puternica si anume: asigurarea unui viitor linistit, trebuie sa ajungeti in punctul in care sa constientizati si voi acest fapt in mod direct.

Lipsa implicarii cu toate fortele si neascultarea managerilor pot atrage de regula fluctuatii destul de ridicate de venituri de la o luna la alta.

Asadar sfatul nostru vine in directia in care daca ai reusit sa-ti demonstrezi in primele 2-3 luni ca se pot castiga cu adevarat sumele de care noi iti povestim, nu le rata prin delasare si dezinteres.

TOP